Hvordan var det nu det var?
En af spejdernes forbilleder dengang var en af hovedpersonerne i den berømte digter Rudyard Kiplings forfatterskab, den irske dreng Kim, egt. Kimball O´Hara, som var søn af en officer i det irske regiment i Indien. Da Kims forældre begge døde, voksede Kim op blandt indiske drenge. Senere drog han rundt om i Indien sammen med en indisk præsk. En indisk købmand lærte Kim at huske små ting og detaljer. Kim var i stand til at huske alle de ædelstene, der var lagt i en skål eller en bakke, bare han havde set på dem et øjeblik. Den spændende historie om Kim har givet navn til en hel række Kimslege, som stadig leges i alle spejdergrene.
Prøv at forklæde jer på usædvanlig måde og lad nogle af spejderne kigge på jer i f.eks. 5 minutter. Når I kommer tilbage, skal de huske, hvordan I så ud.
Nutildags er Kimslege stadig meget populære hos alle spejdere.
Der findes utroligt mange variationer: Naturkimslege, lugte, føle-, smage-kimslege. Har I allerede prøvet at føle i en spand, der er fyldt med kolde,kogte og slimede spaghetti. Dér kan man gemme mange ting, der skal føles og huskes bagefter.
Hvad med at optage og vise en video med ting, der skal huskes?

God fornøjelse!